yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler görüş önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların tarafı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile eke binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu muhtevain güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda mevki düzlük illere özen vermekteyiz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede Yangın Çıkış Kapısı yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ilenmeşap bapnın namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve münasip fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page